• Seriesegrare!!

Ny seger i skåneserien för tjejerna, ett stort grattis!! Dösjöbro IF 20 okt 2023 1kommentar
  • Våra Dösjan häften!

Du kan förboka hos något av våra lag. Gör flera goda gärningar, stöd vår förening, handla hos närliggande butiker, många bra erbjudande samt, att det går 5 kr för varje sålt häfte till barncancerfonden. Kan väl inte bli bättre? Nya kuponger för hösten är kuponger hos Jureskog- går att använda i hela Sverige. Bra när man är på resande fot. Slitstark- träning, PT, kost. Dösjöbro IF 23 aug 2023 0kommentarer
  • Våra Dösjan häften snart här!

Nu kan du snart köpa höstens häfte av oss. Gäller from. 1/9 Dösjöbro IF 14 aug 2023 0kommentarer
  • 85 års fest!

Nu kan du anmäla dig till Dösjöbro IF:S 85 års fest den 30 /9. För hela familjen har vi vår familjedag den. 9/9 kl.12-15. Håll utkik. Information om detta kommer snart ! Vi önskar er välkomna att fira den stora dagen med oss! Dösjöbro IF 2 aug 2023 0kommentarer
  • Nytt lag ,PF17!

Vi startar upp nytt lag för barn födda 2017! Dösjöbro IF 27 jul 2023 0kommentarer
  • Fortsatta positiva vindar på Gothia!!

2 tuffa matcher där vinner i den första med 3-1 efter en riktig krigarseger. Sen i andra matchen får vi tyvärr en straff och rött kort mot oss i sista minuten i första halvlek och orkar tyvärr inte stå emot. Matchen slutar med en 2-0 förlust men all heder till tjejerna för krigandet på plan. Imorgon avgörs gruppen och allt kan hända i denna extremt tajta fajten. Dösjöbro IF 18 jul 2023 0kommentarer
  • Bra start på Gothia!!

Under ösregn och dunder så gjorde vi en jättebra uppvärmning och tjejerna var heltagade. När spelet väl kom igång så var det lite nerver och stressat spel , men med en 2-1 ledning in i andra halvlek så slappna tjejerna av och då kontrollerar vi spelet mer. Slutsiffrorna blir 2-1 och vi är helnöjda med en bra start på Gothia äventyret. F07/08 Dösjöbro IF 17 jul 2023 0kommentarer